• FB-JF
  • Instagram-JF
  • LinkedIn-JF
  • Pinterest-JF

© 2014-2019 COPYRIGHT
Justa Fotografie // Justa van Heertum Photography

KvK: 64148491  | BTW: NL164596276B01

Styled kidsshoot in de studio: botanische sferen

February 18, 2019

 

Wat was ik het slechte, natte, donkere weer van afgelopen maanden zat. Nog voordat het mooie weer begon besloot ik om zelf het zonnetje in huis te halen. En wat hoort erbij zon? Juist, mooie planten en kleurrijke accessoires! Ineens was mijn studio, na het nodige geshop, omgetoverd tot een oase. Dit leverde fijne beelden op van mijn zoon David die zich wederom als voorbeeldig model wist te gedragen en zich uiterst comfortabel voelde in deze botanische sferen.

 

 

Wil jij ook deze vrolijke, kleurrijke foto's van je kids? Dat kan, want ik organiseer binnenkort een mini fotoshoot rondom dit thema en wel op zaterdag 16 maart. Wil je meer informatie en/  of een plek reserveren neem dan contact op per mail info@justafotografie.nl, bel 06-11330076 of stuur een bericht via mijn Facebook event.

 

_____________________________________

© Justa van Heertum | www.justafotografie.nl / www.justavanheertum.com

Het downloaden, kopiëren, bijsnijden, veranderen van foto's en/of het watermerk verwijderen is niet toegestaan.

 

 

 

Please reload