• FB-JF
  • Instagram-JF
  • LinkedIn-JF
  • Pinterest-JF

© 2014-2019 COPYRIGHT
Justa Fotografie // Justa van Heertum Photography

KvK: 64148491  | BTW: NL164596276B01

Familieshoot in de studio: Valentijnsdag

February 18, 2019

Valentijnsdag....heel eerlijk gezegd doen we daar nooit wat aan. Toch liet ik mij verleiden door de commercie, je kunt namelijk geen winkel binnenlopen zonder dat de hartjes je om de oren vliegen. Dusss...MOEST ik een gestylede shoot met dit thema doen. Ik ging voor über zoet! Lekker veel rood en roze, hartvormige kussens, rozen, chocolade en heel veel zoentjes!

 

Wil je ook een gezinsshoot? En wil je ook eens wat anders? 
Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik vind het heerlijk om met concepten en thema's te werken; hoe gekker, hoe beter!

Neem voor meer informatie contact met mij per mail info@justafotografie.nl of bel 06-11330076.

_____________________________________

© Justa van Heertum | www.justafotografie.nl / www.justavanheertum.com

Het downloaden, kopiëren, bijsnijden, veranderen van foto's en/of het watermerk verwijderen is niet toegestaan.

 

Please reload