• FB-JF
  • Instagram-JF
  • LinkedIn-JF
  • Pinterest-JF

© 2014-2019 COPYRIGHT
Justa Fotografie // Justa van Heertum Photography

KvK: 64148491  | BTW: NL164596276B01

Afstudeerproject 'Running Brides'

May 20, 2017

Einde van een tijdperk

Na 2 jaar is de vakopleiding ten einde! Met een trots en een goed gevoel kijk ik terug op een mooi avontuur waar ik veel heb mogen leren en fotograferen. Als afstudeerproject heb ik een serie bedacht waarbij ik mijn werkwijze als fotograaf naar sterk voren wilde laten komen. De elementen die mij typeren als fotograaf zijn dat ik veelal werk middels een thematische aanpak waarbij ik de meeste beelden regisseer zonder dat dit sterk zichtbaar is. Tevens bemoei ik mij met de styling. Maar bovenal vind ik het belangrijk dat een fotoshoot een feestje is; onder het motto ‘niets moet alles mag’ ga ik dan ook te werk.

 

Project 'Running Brides'

Bruiden rennend en stressend op de mooiste dag van hun leven; een situatie waar veel bruiden zich in zouden kunnen herkennen. Running Brides is een serie ludieke portretten waarbij ik reclamefotografie laat samenkomen met bruidsfotografie en lifestyle. De bruiden zijn gehuld in prachtige bruidsjurken van Yalisa’s Bruidsmode en kleurrijke hardloopschoenen van Run2Day Arnhem. In het werk staat de bruid centraal, stressend op de grote dag in diverse geënsceneerde, komische situaties.

 

Expositie

De beelden plus mijn portfolio waren afgelopen weekend live te bezichtigen op de afstudeerexpositie 'Foto & Food Fair'. 

Voor degenen die het hete weer getrotseerd hebben, enorm bedankt voor jullie aanwezigheid; het was een memorabele afsluiting!

 

Modellen

In het bijzonder wil ik de modellen bedanken voor hun medewerking. Zonder jullie had ik dit project nooit succesvol kunnen volbrengen!

  • Foto 1: Ikzelf

  • Foto 2: Joyce Scheeren

  • Foto 3: Nguyet Nguyen

  • Foto 4: Sandra van den Eynde

  • Foto 5: Esther van Egdom

  • Foto 6: Amira Azmani

 

 

 

 

 

 

FLYER FOTO & FOOD FAIR!

 

 

 

 

Please reload