• FB-JF
  • Instagram-JF
  • LinkedIn-JF
  • Pinterest-JF

© 2014-2019 COPYRIGHT
Justa Fotografie // Justa van Heertum Photography

KvK: 64148491  | BTW: NL164596276B01

Angelique + Mick + Maurits + 1: Zwangerschapsshoot

October 2, 2016

 

‘Ik ben helemaal niet fotogeniek’, een opmerking die ik geregeld hoor, zo ook van Angelique. In mijn ogen is bijna niemand fotogeniek, behalve topmodellen. Zij weten exact wat zij voor de camera dienen te doen om tot het beste resultaat te komen. Wij normale stervelingen weten wel wat mooi is maar wanneer we zelf voor de camera staan (inclusies ikzelf) worden we ongemakkelijk en onzeker. 

 

Ik zie het altijd als mijn taak om de modellen die ik voor mijn camera krijg op hun gemak te stellen en al sturend samen tot een geweldig resultaat te komen. Zo ook bij Angelique. Zij had nooit gedacht dat ze mooi op de foto kon staan, en dat ook nog eens hoog zwanger. 

 

Tijdens een shoot besteed ik veel aandacht aan details. Hoe houdt iemand z’n hoofd? Heeft men een rechte houding? Zijn alle vingers van de hand in beeld? Waaien er geen haarlokken in het gezicht? En zo kan ik nog wel even doorgaan. Dit alles om tot een zo ‘perfect’ mogelijk plaatje te komen. 

 

Deze shoot is gedaan in park De Ward in Bemmel op een regenachtige dag. We hebben zelfs tijdens de shoot noodgedwongen onder een boom moeten schuilen. En wat doe je dan met een kleine erbij? Juist, gewoon een spelletje met een koekje, dat leverde weer leuke beelden op.

 

Kijk en bewonder dit leuke, prachtige gezin….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload