• FB-JF
  • Instagram-JF
  • LinkedIn-JF
  • Pinterest-JF

© 2014-2019 COPYRIGHT
Justa Fotografie // Justa van Heertum Photography

KvK: 64148491  | BTW: NL164596276B01

Melissa + Jeroen: Grease Style shoot

August 28, 2016

Een loveshoot maar dan ff anders....Melissa en Jeroen houden allebei niet van de camera maar wilden wel graag een keer wat leuke foto's van hen samen laten maken. Tja, hoe pak je dit aan als fotograaf?

 

Een fotoshoot moet in mijn ogen niet alleen mooi resultaat opleveren; de shoot zelf moet voor zowel de fotograaf als de modellen leuk zijn om te doen. Dus, hoe maak je het leuk tijdens een fotoshoot? Het allerbelangrijkste is om te zoeken naar elementen waar interesses van de modellen liggen. Voor Jeroen zijn dat auto's en voor Melissa is dat make-up en styling. 

 

Ik hoor je al denken, dat kan toch niet zo moeilijk zijn? Precies, we nemen een auto voor het stoere element en we zoeken een thema waarbij Melissa los kan gaan met haar make-up en styling. Een 50's-60's loveshoot, geïnspireerd op de film Grease was geboren.

 

Wat hebben we een lol hebben gehad. Eentje voor in de boeken wat mij betreft!

 

Delen = lief!

 

 

 

 

 

 

Please reload