• FB-JF
  • Instagram-JF
  • LinkedIn-JF
  • Pinterest-JF

© 2014-2019 COPYRIGHT
Justa Fotografie // Justa van Heertum Photography

KvK: 64148491  | BTW: NL164596276B01

Binnenkijken bij Monja + Peter in 't Klooster

April 25, 2016

Het eerste schooljaar zit erop! De laatste module stond in het teken van fotograferen op locatie waarbij omgang met diverse lichtomstandigheden centraal stond. Hierbij kun je denken aan het juiste moment bepalen voor het beste licht, maar ook wanneer en hoe je naast het bestaande licht gebruik kunt maken van de invulflits.

 

Het assessment bestond uit het maken van een modeserie en het maken van een reportage maken voor een bestaand magazine (dit was een fictieve opdracht).
 

Aangezien ik veelal mensen fotografeer heb ik mijzelf uitgedaagd en ben ik uit mijn comfortzone gestapt. Als groot fan van het blad VT Wonen en vrienden die in een prachtig klooster wonen, was de keuze snel gemaakt.

 

Binnenkijken in 't Klooster

Monja en Peter zeggen altijd: ‘in ons huis worden alle feesten van het leven gegeven.’ Als gezin wonen zij midden in de bedrijvigheid en zijn bijna altijd bezig met hun gasten. Zoals zij zichzelf thuis voelen willen zij dat ook overbrengen op hun gasten. Nieuwsgierig geworden?

Klik dan op de cover hier beneden en bewonder hoe bijzonder dit gezin woont en werkt...

 

 

 

Please reload