• FB-JF
  • Instagram-JF
  • LinkedIn-JF
  • Pinterest-JF

© 2014-2019 COPYRIGHT
Justa Fotografie // Justa van Heertum Photography

KvK: 64148491  | BTW: NL164596276B01

Joyce + Frank + Pippa

March 25, 2016

 

Op een koude maar zonnige zondagmiddag mocht ik dit leuke stel, Joyce en Frank, en hun kleine meid Pippa fotograferen in Sonsbeek Park. Aanvankelijk gingen we voor een zwangerschapsreportage, maar deze shoot is meer dan dat geworden; het gezin en de liefde voor elkaar spat van de foto's af!

 

In het begin was Pippa, zoals de meeste kleine kindjes, wat verlegen. Dit veranderde al snel toen ze mijn persoonlijke assistent mocht zijn met haar eigen roze camera om papa en mama aan het lachen te krijgen. Volgens mij schuilt er een toekomstige fotograaf in haar :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload